Dit ruime drie kamer appartement is een heerlijke plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid.

De entree:
Lopend langs de gracht naar de entree, voelt u hier de sfeer en warmte van het gezellige en historische centrum. Via het keurige trappenhuis (er is ook een lift) komt u op de galerij, vanwaar u het appartement kan betreden.

Het appartement:
De lange en ruime hal leidt u naar de woonkamer en bij binnenkomst zult u aangenaam verrast zijn van de ruimte. De grote ramen geven u een goede daglichttoetreding, maar hoe dichter u bij de ramen in de buurt komt, hoe fraaier het uitzicht wordt.

De open keuken is voorzien van oven, gasfornuis, koel/vriescombinatie en vaatwasmachine.
Het appartement beschikt verder over twee slaapkamers welke aan de achterzijde zijn gelegen. Hierdoor bent u verzekerd van een goede nachtrust, want de drukte van de binnenstad gaat dan volledig aan u voorbij. De badkamer is voorzien van wastafel, wma en ligbad.

Een bijzondere plek in dit appartementencomplex is toch wel het gezamenlijke dakterras. Een zonovergoten terras met de trots van Amersfoort in het zicht.
Parkeerplek is eventueel extern te huren voor een bedrag van ca. € 80,- tot € 140,- afhankelijk van de locatie in het centrum waar zich de parkeerplek bevindt.

Algemeen:
– Bouwjaar 1982
– Woonoppervlakte ca. 76m2
– Berging in de onderbouw
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Servicekosten huurder € 75,- per maand
– Beschikbaar per 01 oktober 2017
– Gunning eigenaar
– Opzegtermijn huurder 2 kalender maanden.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, langere tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt. keur aan Cultuur en goede uitgaansmogelijkheden

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend