Op een ideale locatie, in het centrum van Leusden, bieden wij dit ruime 3-kamer appartement aan met alle wensbare voorzieningen binnen handbereik.

Diverse voorzieningen zoals Winkelcentrum de Hamershof, opstappunten ten behoeve van openbaar vervoer, bibliotheek en sportfaciliteiten liggen op steenworp afstand.

De indeling is als volgt:
Centrale entree met bellentableau, atrium met veel lichtinval. Recent is de gehele entree vernieuwd en het atrium voorzien van een nieuwe luxe balustrade.

Indeling appartement:
Entree, ruime hal met toegang tot de bijkeuken, badkamer met ligbad, wastafel en aparte douche. De badkamer is voorzien van lichte tegels aan de wanden. Grote ouderslaapkamer van circa 15.5 m², tweede slaapkamer van circa 7,5 m². Toegang tot de ruime lichte woonkamer met deur naar het ruime balkon. Vanaf het balkon heeft u uitzicht over de bomenrij, groenstrook en Hamersveldseweg. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en is uitgevoerd in een lichte kleurstelling. In de hal bevindt zich een aparte toiletgelegenheid en de kast met de c.v.-ketel (Nefit).

De keuken wordt in sept/okt vervangen door een nieuwe witte strakke moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur.

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Servicekosten gebruiker € 35,–
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 15 oktober 2017 beschikbaar
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden, voor langere tijd beschikbaar;
– Waarborgsom huur te voldoen aan eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend