Wonen aan de langegracht is bijzonder, helemaal wanneer je over een zonnig terras beschikt en een eigen parkeerplaats! Het is een mooie combinatie, je zit midden in al het goede wat onze binnenstad te bieden heeft en binnen woon je comfortabel, rustig en ruim. Even een hapje eten om de hoel, op zaterdag verse bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon! Het gebouw, oorspronkelijke gebouwd in 1895, bestaande uit drie top appartementen is bouwkundig keurig op orde maar ook binnen is eigenlijk alles al gedaan. Je kunt er zo in!

Dit 2-kamer appartement ligt op de eerste verdieping, heeft een vloeroppervlak van circa 145 m2, een uniek dakterras van bijna 50m2 op het Zuid/Westen met vrij uitzicht over de stadstuinen en geeft een super leuk doorkijkje naar het lieve Vrouweplein én de toren. Bij dit appartement is er een mogelijkheid om een eigen parkeerplaats tegen meerprijs te huren is op steenworpafstand in de afgesloten parkeerkelder onder het Mooiersplein.

De indeling is als volgt: centrale entree met brievenbussen en videofoon, hal met toegang voor het begane grond appartement (nummer 8), berging en trapopgang naar zowel nummer 8A en 8B.

Indeling appartement:
entree welke toegang geeft tot de enorme woonkamer (van bijna 70m2) over de volle diepte van het pand met fraaie gashaard waaromheen je ook met een groter gezelschap kunt zitten, volledige gemoderniseerde badkamer met vrijhangend toilet, ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel met verwarmde spiegel, open keuken voorzien van alle nodige inbouwapparatuur, berging met wasmachine/droger aansluiting en cv opstelling (Nefit Topline 2008) en aansluitend toegang tot het echt unieke dakterras! Aan de voorzijde bevindt zich de goed bemeten slaapkamer. Indien nodig kan er gemakkelijk een 2e slaapkamer aan de achterzijde van het appartement worden gecreëerd. Via een af te sluiten poort is de berging naast het gebouw beschikbaar.

Eventueel een parkeerplaats te huur Mooiersplein €150,– per maand.

Kom dit zorgeloze stadsappartement vooral bekijken, we laten het graag zien!

Algemene informatie:
– woning wordt in oktober volledig geschilderd;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 1 april 2018 beschikbaar
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden, voor langere tijd beschikbaar in overleg;
– Waarborgsom huur te voldoen aan eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de
middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend