WONING WORDT VOLLEDIG GESCHILDERD EN VOORZIEN VAN NIEUWE VLOER!
Op TOP locatie gelegen modern 3-kamer appartement. Nabij het Centraal Station en op loopafstand van het gezellige centrum van Amersfoort waardoor voorzieningen zoals winkels maar ook de sportschool en bioscoop binnen handbereik zijn. Met eigen parkeerplaats en berging in het souterrain.

U betreedt het appartementencomplex via een centrale entree met intercom, liftinstallatie en trappenhuis.

Indeling:
Hal met meterkast, CV-opstelling en wasruimte. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. Het woon- en eetgedeelte zijn door de keuken van elkaar gescheiden. De lichte keuken is voorzien van een gaskookplaat met oven, afzuigkap, koelkast en een vaatwasmachine. De woonkamer heeft veel lichtinval en geeft toegang tot het zonnige balkon. Er zijn 2 ruime slaapkamers en een eenvoudige badkamer met wastafel en douche. Het toilet is separaat.

Er is ook een gemeenschappelijke binnentuin waar u van het zonnetje kan genieten.

Algemene informatie:
– De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 1 november 2017 beschikbaar
– Gunning onder voorbehoud goedkeuring eigenaar;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden, voor langere tijd beschikbaar;
– Waarborgsom huur te voldoen aan eigenaar;
– Woonoppervlakte ca. 85m2;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Provincie van Nederland. Deze naam werd al eerder gebruikt, maar de oorspronkelijke straat, in het gebied Puntenburg, is verdwenen; de naam keerde formeel op 3 oktober 2000 (B&W-besluit nr. 334202) op een andere plaats terug; de eerste huizen verschenen in 2003.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend