3 kamer appartement met parkeerplaats! (1 slaapkamer ) woning wordt voorzien van nieuwe badkamer en er wordt deels geschilderd.
Licht, uitzicht en het stadsleven zijn dé kenmerken die horen bij dit fraaie appartement, gelegen op de 2e verdieping in hartje Amersfoort. Vanaf het vrije balkon op het zuid/westen en via de grote ramen in de huiskamer kijk je recht over de stad uit, met haar torens en de Muurhuizen.

De woning ligt op een uitstekende locatie in het sfeervolle centrum van Amersfoort, op slechts een paar minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en de terrasjes op de Hof en het Lieve Vrouwekerkhof. Ook openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar. Met de fiets of bus ben je in zeven minuten op het Centraal station. Bij de woning wordt een parkeerplaats aangeboden. Deze ligt aangrenzend aan het appartement en is uitsluitend voor bewoners toegankelijk. En al woon je midden in de stad, dit appartement biedt je een comfortabel en rustige plek door de ligging aan een hofje zonder autoverkeer.

Indeling:
Entree appartement (meterkast met voldoende groepen), hal, toilet met fontein, badkamer met douche-/ligbad en ruimte voor wasmachine en droger. De ruime slaapkamer aan de achterkant van het appartement (ca. 16 m²) is voorzien van vloerbedekking. De royale woonkamer (ca. 27 m²) is voorzien van een parketvloer, gestuukte wanden en een praktische ‘zijkamer’ met toegang tot het balkon. Het hele jaar door is het hier van het eind van de ochtend tot en met zonsondergang heerlijk toeven in het zonnetje. De dichte keuken heeft een verhoogd aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur met o.a. vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap. Tevens bevindt zich in de keuken een vaste kast waarin de cv-combi ketel is geplaatst. Beneden vindt men de fietsenberging welke ruimte biedt voor extra opslag.

Voorwaarden:
• Gunning eigenaar
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden in eerste instantie. Bij goed gedrag voor langere tijd
beschikbaar;
• Waarborgsom incl. parkeren;
• Beschikbaar per 15 november 2017;
• De woning wordt met vloer opgeleverd;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
• Huisdieren zijn niet toegestaan.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek

NB:”Sint Janskerkhof” Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend