Liefhebbers van het wonen in de Amersfoortse binnenstad opgelet!
Heerlijk 3-kamer appartement gelegen in hartje stad. Op steenworp afstand heeft u de winkels, restaurants en kunt u genieten van een terrasje heerlijk in de zon. Het appartement is gelegen op de tweede etage van een kleinschalig appartementen complex.

De indeling is als volgt: centrale entree met lift en trapopgang. Indeling appartement: entree, hal, twee slaapkamers, nette badkamer met vaste wastafel en douchehoek, separaat toilet, doorgang naar de royale en lichte woonkamer met aparte keuken. Nagenoeg het hele appartement is belegd met een keurige laminaatvloer. Aansluitend treffen we het balkon, waar je met een middelgroot gezelschap prima kan vertoeven met uitzicht over de Amersfoortse binnenstad. In de onderbouw is er een berging voorhanden.

Let op! De woning wordt voorzien van een mooie nieuwe vloer!

Nieuwsgierig? Kijken mag!

Algemene informatie:
– de woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd.(vloer )
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Per direct beschikbaar
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in overleg.
– Waarborgsom ter hoogte van één maand huur
– Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk West-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel West- als Zuidsingel Singel of Cingel genoemd.