Aan de rand van het Zocherplantsoen in het historische centrum van Amersfoort bevindt zich dit 3-kamer appartement (1 slaapkamer). Sint Janskerkhof is op enkele minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes maar biedt ook de rust voor een aangenaam woonplezier. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

De woning is heerlijk licht en voorzien van gedeeltelijk dubbelglas afgelopen maanden is de woning volledig gerenoveerd. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging.

Dan de woning zelf:
Een gemeenschappelijke entree op de begane grond met brievenbussen, bellentableau en trapopgang naar de verdiepingen.
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Vanuit de gang zijn de slaapkamer, de badkamer, het toilet en de woonkamer te bereiken. De ruime slaapkamer ligt aan de autovrije straatzijde. De badkamer is voorzien van een bad-douche combinatie en wastafel.
De woonkamer is zeer ruim. De raampartijen maken deze woonkamer aangenaam licht en je kunt hier echt een gezellig thuis van maken! Hier bevindt zich ook de deur naar het balkon. Vanaf het balkon heb je een leuk uitzicht over het groen van de tuinen aan de achterzijde van het gebouw. De aan het balkon grenzende ruimte is zeer geschikt als eetkamer.
Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de aparte keuken met mechanische ventilatie. Deze kwaliteitskeuken uit 2007 bevat naast voldoende bergruimte een inbouwkoelkast, -vaatwasser, -oven en gaskookplaat.

Kortom een goed onderhouden en prettig appartement op een bijzonder leuke locatie in het centrum van Amersfoort.
Deze woning is vooral geschikt voor starters en 1 of 2-persoons huishoudens.

Voorwaarden:
• Woonoppervlakte: 67 m2
• Gunning eigenaar
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, in eerste instantie 24 maanden;
• Waarborgsom;
• Eigen privé berging;
• Beschikbaar per 1 februari 2018;
• De woning wordt met o.a. vloer opgeleverd;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek

NB:” Sint Janskerkhof ” Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend