Het enige beschikbare huurappartement in het Wooncollege! Dit is uw kans om op een schitterende locatie te wonen in een uniek project!

Het monumentale schoolgebouw aan de Kapelweg/Bonairelaan wordt op dit moment getransformeerd tot prachtige woningen en appartementen. Gelegen tegen de bosrand aan, met een afgesloten parkeergarage onder de prachtig aangelegde parktuin, vrij uitzicht, op loopafstand van scholen, winkels en nabij uitvalswegen. Het gebouw wordt in 7 bouwdelen opgedeeld zodat elke entree persoonlijk en kleinschalig wordt. De entree waarin deze woning is gelegen deel je met 4 andere woningen en is bereikbaar met lift en trap. Vanuit de parkeergarage ben je met de lift in twee stappen bij je voordeur. In het souterrain bevindt zich nog een royale berging.

De indeling is als volgt: Op de begane grond kom je binnen in een centrale afgesloten entree. Schitterende hal met bellentableau toegang tot de trapopgang en lift.

Aangekomen op de derde- en tevens bovenste etage op de hoek gelegen.
Voordeur, hal met doorgang naar de woonkamer, deze gezellige ruimte met vrij uitzicht is voorzien van een moderne open keuken met de nodige inbouwapparatuur.
Aangrenzend heerlijk zonnig balkon, trap in de woonkamer naar de slaapvliering, er is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast.
Tevens via de hal bereikbaar volledig betegelde badkamer voorzien van een wastafel en inloopdouche, deze wordt nog voorzien van een scherm.
Separaat toilet met wastafel en een aparte wasruimte.

De gehele woning is voorzien van laminaat in combinatie met vloerverwarming. In de zomer kan je dit systeem ook gebruiken voor vloerkoeling. Het warmte/koelsysteem is CO2 neutraal doordat de woningen verwarmd en gekoeld worden door een warmte-/koudeopslag installatie in het complex, waarvan de energie wordt opgewekt uit 568 zonnecollectoren op het dak.

Kom kijken, kom de sfeer proeven een afspraak is zo gemaakt…

Bijzonderheden:
– privé parkeerplaats en extra grote berging in de onderbouw.
– Gunning eigenaar;
– gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Beschikbaar per 1 januari 2018 (eerder in overleg);
– Energievoorzieningen op naam van de huurder;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur te voldoen aan eigenaar;

NB: Bonairelaan Eiland in de Caribische Zee, een van de Nederlandse Antillen; meest oostelijke van de Beneden Windse Eilanden. Oppervlakte 288 km². Het eiland is 40 km lang en 5 tot 12 km breed.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.