WONINGEN WORDT VERHUURD ONDER DE LEEGSTANDSWET IVM VERKOOP!
Zoek je een gaaf en niet alledaagse bovenwoning in Amersfoort -Zuid kom dan hier eens kijken! Het netto gebruiksoppervlak bedraagt maar liefst 120m2 en de inhoud ruim 450m3 verdeeld over twee woonlagen… deze afmetingen ga je niet snel vinden! Vanaf de Marconistraat aan de achterzijde bereik je het Snelliuspad, waar ook de berging is gesitueerd. De voorzijde ligt aan de Leusderweg (deze krijgt komende jaren een flinke opknapbeurt). Je vindt alle winkels direct onder het appartement maar ook scholen, openbaar vervoer, bossen zijn in de directe omgeving te vinden, de binnenstad van Amersfoort met 5 fietsminuten uitstekend bereikbaar. De woning is de afgelopen jaren op nagenoeg alle punten aangepakt, veel kluswerk staat je hier echt niet te wachten!

De indeling is als volgt: door de bijkeuken komt je in de keuken, deze is uitgevoerd in lichte kleurstelling en beschikt over alle wenselijke inbouwapparatuur en een granieten werkblad. De flinke woonkamer met open haard is straatgericht en geeft je uitzicht over de gezellige Leusderweg. Vanuit de hal heb je tevens toegang tot de twee slaapkamers, toilet, badkamer met ligbad, douche en wastafel.

Verdieping 1: bovenhal, separaat toilet, en nog eens drie(!) slaapkamers. De ouderslaapkamer is ruim 25 m2. Door de hoge nok in de ouderslaapkamer heb je hier een fantastisch ruimtelijk gevoel. Vanuit de ouderslaapkamer is tevens de bergvliering bereikbaar, deze extra bergruimte biedt je de mogelijkheid de rest van de woning volledig te gebruiken als leefruimte.

Aan de achterzijde bij de entree heb je een heerlijk zonnige en rustig gelegen buitenruimte waar je in privacy kunt genieten! De kleinschalige VvE bestaat maar uit twee eenheden met goed ondelring contact en overleg.

Zoek je ruimte en maar liefst 5 forse slaapkamers? Kom kijken, we laten het je graag zien!

Algemeen:
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Woning staat te koop, houdt rekening met bezichtigingen op afspraak en in goed overleg.
– Per direct beschikbaar
– Gunning eigenaar
– Huurperiode:Leegstandswet minimaal 6 maanden, opzegtermijn bij verkoop door eigenaar 3 maanden.
– Waarborgsom € 1150,–

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

N.B. Willebrord Snel van Royen, gelatiniseerd tot Snellius, 1580-1626, Nederlands wis- en natuurkundige. Werd bekend als de ontdekker van de driehoeksmeting en van de naar hem genoemde brekingswet. Met de eerste ontdekking legde hij de basis voor het huidige landmeten. Zijn levenswerk was het meten van de aardomtrek volgens de door hem ontworpen triangulatiemethode.