Unieke kans voor expats!

Na een dag hard werken rijdt u vanaf Amersfoort binnen 10 minuten naar deze prachtige landelijk gelegen rustieke woning. Hier komt u volledig tot rust door de perfecte plek in de natuur, met vrij uitzicht en waarbij de woning voorzien is van alle luxe gemakken.

De woning is een apart onderdeel van een prachtig monumentaal Landhuis met maar liefst 1.1 hectare omheind terrein waarbij u kunt genieten van het vrije uitzicht richting diverse weiden, stijltuin en royale terrassen.
De linker (witte) zijde van het pand is een compleet eigen woning. Via een eigen voordeur stapt u de luxe woning binnen. Bij binnenkomst wordt u direct verrast door de ruimte vanwege de hoge plafonds en het vele lichtinval. Entree is een royale hal met vloerverwarming, separaat toilet met fonteintje en toegang tot de keuken. Nieuwe en moderne aparte keuken voorzien van oven, inductieplaat, vaatwasser en koelkast. Sfeervolle en ruime woonkamer met eikenvloer en 2 dubbele Franse terrasdeuren naar de veranda. Grote inloop badkamer met royale wastafel, stortdouche en designradiator. Via de woonkamer heeft u ook toegang tot de ruime slaapkamer met heerlijk vrij uitzicht.

Algemene informatie:
– De woning wordt gemeubileerd opgeleverd;
– Per 01 januari 2018 beschikbaar;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting;
– Huurperiode is bespreekbaar;
– Exclusief nutsvoorzieningen o.a. gas, water, elektra, tv en internet;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;

Bijzonderheden:
– Uitermate geschikt voor expats;
– Luxe en landelijk wonen;
– Maandelijks voorschot van €150,- per maand voor gas, water, elektra, tv en internet;
– Binnen 10 minuten in de binnenstad van Amersfoort.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.