Uniek en vooral mooie complex nabij het centrum.
Comfortabele en luxe 2-kamer appartement op zeer gunstige en aantrekkelijke centrumlocatie!
Het appartement met een woonoppervlak van ca. 60 m2 biedt u onder andere:

Luxe keuken in lichte, neutrale kleurstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten een combi- magnetron, keramische kookplaat, recirculatiekap, vaatwasser en koelkast.

Moderne badkamer voorzien van douchehoek, wastafel en zwevend toilet. Er wordt nog een nieuwe glazen douchewand in de badkamer geplaatst.

De indeling is als volgt: Hal met meterkast en wasruimte met mechanische ventilatie. Ruime zonnige woonkamer gericht op het zuid-oosten, waar u met de 2 grote glazen puien heerlijk veel licht binnen krijgt. De schuifpui daarvan geeft toegang tot het brede balkon met zicht op de contouren van het centrum. Luxe hoekkeuken voorzien van inbouwapparatuur. Aan de tuinzijde bevindt zich de slaapkamer van 12 m2. Moderne betegelde badkamer douchehoek, wastafel en zwevend toilet. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie PVC-vloer met vloerverwarming in het gehele appartement. De vloerverwarming is per kamer te regelen zodat je in elke ruimte de juiste temperatuur hebt.

Locatie:
Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop.

Parkeren is ondanks de centrale ligging geen enkel probleem door de eigen garage met eigen parkeerplaats en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving voor uzelf en uw gasten.

Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen en op loopafstand (4 min.) van het Centraal Station. Door de centrale ligging van Amersfoort is ook de rest van Nederland vlakbij. Hoewel de locatie tegen de binnenstad ligt is het er opvallend rustig, alsof de stad wordt buitengesloten. Op 2 minuten lopen van de gezellige binnenstad heeft u alle voorzieningen van de stad, winkels, restaurants, bioscoop en theater, binnen handbereik.

Oplevering:
De woningen wordt deel gestoffeerd opgeleverd incl.. strakke witte wanden.
Kortom een heerlijke woning die u zo kunt betrekken.

Algemene informatie:
– Beschikbaar per 01 februari 2018;
– Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur;
– Gestoffeerd opgeleverd;
– toplocatie;
– privé parkeerplaats in de onderbouw;
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Maandelijkse kosten privé parkeerplaats € 75,- (verplichte afname)
– gunning eigenaar;
– huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden, intentie is om langer te verhuren;
– waarborgsom 1 maand huur te voldoen aan eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

N.B. Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.