Gemeubileerde eengezinswoning!
Moderne, fraai gelegen eengezinswoning met eigen parkeerplaats en vrij gelegen ruime patiotuin met terras op het westen. De woning ligt op een zeer kindvriendelijke locatie met nagenoeg geen autoverkeer, het stadspark ligt op een steenworp afstand. De nette afwerking (stucwerk wanden, laminaatvloer e.d.) aan de binnenzijde biedt veel woonplezier en behoeft normaliter geen enkele aanpassing. Inhoud 400 m3. Woonoppervlakte 140 m2.

Indeling
Begane grond: entree, toilet. Inpandige ruime berging. Lichte, sfeervolle L-vormige woonkamer (totaal ca. 60m2) met uitermate veel licht inval via de schuifpui. Twee toegangen tot leuke patiotuin. Open keuken voorzien van inbouwapparatuur.

1e Verdieping: overloop met hoog plafond. 3 Riante slaapkamers, waarbij de grootste slaapkamer beschikt over karakteristiek hoog rond plafond. Complete lichte badkamer voorzien van ligbad, 2 wastafels, aparte douchehoek en 2e toilet.

Voorwaarden:
• Gunning eigenaar
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, in overleg
• Waarborgsom;
• Prive berging;
• Beschikbaar per 1 april 2018
• De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: De ontdekking is een metafoor die past bij een van de uitgangspunten van de wijk Kattenbroek: reizen. Een ontdekkingsreis is een reis met het vooropgezette doel onbekende gebieden te leren kennen.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend