Super strak en instapklaar 3-kamer HOEKAPPARTEMENT met vrij uitzicht, gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig gebouw met berging op de begane grond… wie wil dat niet! Door het zijraam in het appartement is het appartement erg licht. Tevens is de woning erg centraal gelegen nabij winkels, Station Schothorst en uitvalswegen. Rondom het complex zijn er prima parkeermogelijkheden. De gebruiksoppervlakte van dit appartement bedraagt netto 75 m2.

De indeling is als volgt: Aankomst bij de centrale entree met toegang tot de brievenbussenbergingen, lift, trappenhuis en intercominstallatie.

2de woonlaag: De entree beschikt over een meterkast en een bergkast met c.v.-ketel. Het vrijhangend toilet is ruim van opzet en heeft een moderne uitstraling, evenals de badkamer welke is voorzien van een bad/douchcombinatie en een wastafel. De 2 aanwezige slaapkamers zijn ruim van opzet en 1 van de slaapkamers geeft direct toegang tot het balkon. De woonkamer is verrassend ruim en door het aanwezige zijraam ook heerlijk licht. De open keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en is voorzien van enige apparatuur. Direct grenzend aan de keuken ligt een ruime berging/bijkeuken met wasmachineaansluiting. Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer.

De woning heeft een prettige indeling, waardoor de vertrekken heerlijk ruim en licht zijn.

Kom kijken! We laten het je graag zien.

Voorwaarden:
• Gunning eigenaar
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, in eerste instantie 24 maanden (onbepaalde tijd);
• Waarborgsom;
• Prive berging;
• Beschikbaar per 27 maart 2018
• De woning wordt met o.a. vloer opgeleverd;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend

N.B. Pierre Curie, 1859-1906 en zijn vrouw Marie (Marya) Curie-Sklodovska, 1867-1934, Frans resp. Pools-Frans natuurkundige. Hij formuleerde op het gebied van het magnetisme de naar hem genoemde Wet van Curie. Het echtpaar Curie werd in 1903 gezamenlijk bekroond met de Nobelprijs voor natuurkunde wegens hun onderzoek aan de stralingsverschijnselen van radioactiviteit. De curie is een eenheid van radioactiviteit.