Modern, leuk gelegen 3-kamer appartement op een mooie locatie met veel daglicht op de tweede verdieping van het complex in de wijk Liendert. De ligging is veilig achter een centrale deur met bellenbord en lift. Dit nette appartement heeft een balkon met uitzicht op speelveldje. Vrij parkeren zonder parkeervergunning voor de achterdeur en op loopafstand van het centrum en nabij de diverse uitvalswegen(o.a. A28).

De indeling; Hoofdentree, trappenhuis en lift naar de tweede verdieping, entree, hal met inpandige bergruimte met cv en doorgang naar de woonkamerberging, 2 slaapkamers, badkamer met o.a. toilet, douche hoek en wasmachine. Lichte woonkamer met eenvoudige maar nette open keuken met inbouw app zoals oven en gaskookplaat. Balkon met vrij uitzicht. Het recente bouwjaar (2004) staat borg voor maximale isolatie en dus energie zuinig, goed hang- en- sluitwerk en lage service kosten slechts €60,- per maand! Veilig wonen in rustige buurt!

Algemene informatie:
– de woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer en gordijnen)
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder
– Per 01 mei 2018 beschikbaar;
– vrij parkeren zonder vergunning voor de achterdeur
– Gunning eigenaar, niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.
– Huurperiode: in overleg, voor langere periode beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Stuk voor één zangeres of zanger met begeleiding; onderdeel van een opera, operette, oratorium, passie, cantate e.d. of op zichzelf staand als concertaria.