In 2005 is op loopafstand van de stad en het centraal station appartementencomplex "De Plantage" gerealiseerd . Zeer ruim 3-kamer appartement (ca. 85m²) met balkon met uitzicht op het centrum van de stad. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping.

Dichtbij het centrum van Amersfoort, het NS-station en met alle voorzieningen om de hoek. Het appartement beschikt over één parkeerplaats en een berging in de afgesloten parkeerkelder. Tevens is er een aparte fietsenberging voor de bewoners. Daarnaast beschikken de appartementen naast een eigen balkon ook over een gezamenlijke daktuin.

Indeling:
Centrale entree met postkasten en lift.
Entree, ruime hal, meterkast. Functionele bergruimte met wasmachine-opstelplaats en cv-ketel, vrij hangend toilet met wastafel. Badkamer voorzien van ligbad, aparte douche en wastafel. 2 ruime slaapkamers. Woonkamer met, moderne keuken voorzien van alle apparatuur.

Woning is volledig geschilderd juli 2016.
Met andere woorden: een zeer fraai en ruim appartement op loopafstand van station en centrum.

Algemene informatie:
– De woning wordt volledig gestoffeerd opgeleverd ( vloer );
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 1 juli 2018 beschikbaar (kan nog worden van afgeweken ivm nieuwe woning huidige huurder;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden onbepaalde tijd;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur incl. servicekosten.
– Servicekosten huurder € 60,- per maanden incl. Prive parkeerplaats

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Provincie van Nederland. Deze naam werd al eerder gebruikt, maar de oorspronkelijke straat, in het gebied Puntenburg, is verdwenen; de naam keerde formeel op 3 oktober 2000 (B&W-besluit nr. 334202) op een andere plaats terug; de eerste huizen verschenen in 2003.