Op een toplocatie in het centrum van Amersfoort gelegen prachtig 3-kamer appartement. Verscholen in een rustig straatje achter het stadsleven treft u deze prachtige voorgevel. Een bijzondere woning op fantastische plek! Wat wilt u nog meer?

U kunt er zo in want de woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden!
Ideaal voor expats of ter overbrugging!

Op de plek waar nu de Evangelisch-Lutherse kerk aan de Langestraat te vinden is, stond vroeger de kapel van het Heilige Geestgasthuis. Niet geheel verrassend liep het straatje Achter de Heilige Geest achter deze kapel langs. In tegenstelling tot de straat zelf is het gebouw waarin nummer 3, 5 en 7 gevestigd zijn nog maar jong. Het bouwjaar van het gebouw is 2005.

De indeling is als volgt:
Gezamenlijke entree, trap naar de eerste verdieping, hal met toiletruimte, berging met wasmachineaansluiting en Cv-ketel. Ruime en sfeervolle woonkamer aan de voorzijde. De grote raampartijen met Franse balkons zorgen ervoor dat u geniet van veel lichtinval en u het buitengevoel naar binnen haalt. Vanuit de woonkamer loopt u door naar achteren waar zich de ruime eethoek met woonkeuken bevind. Moderne keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Uitgebreid koken moet hier vast en zeker geen probleem zijn. Aan de achterzijde heeft u een eigen balkon waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Een eigen berging voor uw fiets en of spullen is ook aanwezig.

Bijzonderheden:
– De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd;
– Beschikbaar voor een huurperiode van 12 maanden; korter of langer dan 12 is bespreekbaar;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 23 oktober beschikbaar;
– Geen huisdieren en niet rokend hebben de voorkeur;
– Geen woningdelers;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
– Vaste schoonmaker 1x per maand tegen een kleine vergoeding door de huurder.

Algemeen:
– Gestoffeerd en gemeubileerd;
– Huurperiode van 12 maanden;
– Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur;
– Woonoppervlakte van
– 2 slaapkamers
– Toplocatie binnenstad Amersfoort

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!
Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.