GEMEUBILEERD 3 – kamer appartement gelegen op de bovenste etage, royaal en licht met berging in de onderbouw en fraai uitzicht.
Rustig gelegen maar op korte afstand van de binnenstad en het NS station. Bouwjaar 1997, woonppervlakte 95m2.

Indeling:
entree met toilet, meterkast en inpandige berging voorzien van wasmachine en droger alsmede de opstelling van de cv ketel.

Grote woonkamer met fraai uitzicht en toegang naar het zonnige balkon op het zuiden. Open keuken met diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers met laminaatvloer. Volledig betegelde badkamer met ligbad en wastafel.
Parkeren middels vergunning er is voldoende ruimte! tevens is er en lift aanwezig.

Zeker een bezichtiging waard!

Algemene informatie:
– De woning wordt volledige gemeubileerd opgeleverd;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 1 februari 2019 beschikbaar;
– Gunning onder voorbehoud goedkeuring eigenaar;
– Huurperiode: 12 maanden (maximaal ook 12 maanden)
– Waarborgsom huur te voldoen aan eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: ”De Leerbrief” staat voor een soort diploma. Een leerling ging voor een bepaalde tijd in de leer bij een meester. Daarna werd hij gezel (een geschoold arbeider), die tegen vast loon voor een meester werkte. Gezellen die een kapitaaltje hadden gespaard konden meester worden, op bepaalde voorwaarden én na het maken van een proefstuk of meesterwerk.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend