Algemene informatie

Wil je een woning huren in hartje Amersfoort e/o omstreken? Dan zit je bij Govaert Verhuur en Beheer goed! We zijn erkend NVM Verhuurmakelaar. Hebben uitgebreide kennis van de woningmarkt en zijn altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen over verhuur, wonen en veranderingen in de daarbij horende wet- en regelgeving.

Ons woningaanbod is actueel en onze huurovereenkomsten worden volgens NVM-model opgesteld zodat de juiste voorwaarden en voorschriften gelden voor zowel jou als huurder als voor de verhuurder.

Wat kan ik doen om in aanmerking te komen voor een huurwoning?
Dat leggen we je maar al te graag uit! We staan als verbindende schakel tussen de verhuurder en huurder. Daardoor betaal je bij Govaert Verhuur en Beheer als woningzoekende of huurder geen bemiddelingskosten. Je kunt je kosteloos inschrijven voor onze woningmail. Zo hoef je niet op kantoor te komen en wordt je door ons automatisch e-mailsysteem up-to-date gehouden. En dat uiteraard geheel vrijblijvend!

Ons woningaanbod is altijd actueel. Heb je interesse in een woning en wil je die woning graag bekijken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. We kunnen dan gelijk je persoonlijke situatie doornemen en is bezoek op kantoor niet nodig! We zijn geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-17:30 uur. Onze medewerkers helpen je dan graag verder.

Over ons

Bedrijfsfilm

Hugo Drost

Daadkrachtig, geïnteresseerd en houdt van gezelligheid.

Blog

19 april 2023

5 voordelen van een makelaar bij het kopen van een huis

Het kopen van een huis kan een zeer stressvol proces zijn, vooral als je geen ervaring hebt met de vastgoedmarkt. Het kan een uitdaging zijn om te weten waar je moet beginnen, wat je budget is, welke buurt bij je past, en hoe je de beste deal kunt krijgen. Verder lezen
31 maart 2023

BBB ook de grootste partij geworden in provincie Utrecht. Wat zijn hun plannen voor de woningmarkt?

Op 15 maart hebben we allemaal kunnen stemmen op de provinciale statenverkiezingen. Een belangrijk onderwerp voor deze verkiezingen was natuurlijk ook woningbouw. De Boer Burger Beweging (BBB) heeft in iedere provincie van Nederland gewonnen. In de provincie Utrecht heeft de BBB maar liefst zeven zetels binnengehaald met 85.890 stemmen. De kans is dus groot dat zij als nieuwe partij gaan meebesturen. Maar wat zijn eigenlijk de plannen van de BBB als het gaat om woningbouw en welke gevolgen heeft dat voor de gemeente Amersfoort? Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden