Algemene informatie

Wil je een woning huren in hartje Amersfoort e/o omstreken? Dan zit je bij Govaert Verhuur en Beheer goed! We zijn erkend NVM Verhuurmakelaar. Hebben uitgebreide kennis van de woningmarkt en zijn altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen over verhuur, wonen en veranderingen in de daarbij horende wet- en regelgeving.

Ons woningaanbod is actueel en onze huurovereenkomsten worden volgens NVM-model opgesteld zodat de juiste voorwaarden en voorschriften gelden voor zowel jou als huurder als voor de verhuurder.

Wat kan ik doen om in aanmerking te komen voor een huurwoning?
Dat leggen we je maar al te graag uit! We staan als verbindende schakel tussen de verhuurder en huurder. Daardoor betaal je bij Govaert Verhuur en Beheer als woningzoekende of huurder geen bemiddelingskosten. Je kunt je kosteloos inschrijven voor onze woningmail. Zo hoef je niet op kantoor te komen en wordt je door ons automatisch e-mailsysteem up-to-date gehouden. En dat uiteraard geheel vrijblijvend!

Ons woningaanbod is altijd actueel. Heb je interesse in een woning en wil je die woning graag bekijken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. We kunnen dan gelijk je persoonlijke situatie doornemen en is bezoek op kantoor niet nodig! We zijn geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-17:30 uur. Onze medewerkers helpen je dan graag verder.

Over ons

Bedrijfsfilm

Hugo Drost

Daadkrachtig, geïnteresseerd en houdt van gezelligheid.

Blog

28 november 2022

Tips om een huis te verkopen in een afkoelende woningmarkt

Het heeft jaren geduurd, maar eindelijk is het zover! De woningmarkt koelt af en dat is gunstig voor iedere huizenkoper. Toch zijn er wel aandachtspunten bij het kopen van een huis. Denk aan inflatie, rentestijging en hogere energieprijzen. In deze blog behandelen we een aantal tips, waardoor je ook in een afkoelende woningmarkt jouw huis kan verkopen. Verder lezen
21 oktober 2022

Woningmarkt regio Amersfoort positiever dan landelijke gemiddelde

Het derde kwartaal van 2022 is voorbij. De afgelopen weken kwamen er al positieve berichten naar buiten over een kanteling op de woningmarkt. De NVM heeft de marktinformatie voor juli, augustus en september vrijgegeven. Onderstaand vind je de belangrijkste cijfers voor Amersfoort en omstreken. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden