Algemene informatie

Wil je een woning huren in hartje Amersfoort e/o omstreken? Dan zit je bij Govaert Verhuur en Beheer goed! We zijn erkend NVM Verhuurmakelaar. Hebben uitgebreide kennis van de woningmarkt en zijn altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen over verhuur, wonen en veranderingen in de daarbij horende wet- en regelgeving.

Ons woningaanbod is actueel en onze huurovereenkomsten worden volgens NVM-model opgesteld zodat de juiste voorwaarden en voorschriften gelden voor zowel jou als huurder als voor de verhuurder.

Wat kan ik doen om in aanmerking te komen voor een huurwoning?
Dat leggen we je maar al te graag uit! We staan als verbindende schakel tussen de verhuurder en huurder. Daardoor betaal je bij Govaert Verhuur en Beheer als woningzoekende of huurder geen bemiddelingskosten. Je kunt je kosteloos inschrijven voor onze woningmail. Zo hoef je niet op kantoor te komen en wordt je door ons automatisch e-mailsysteem up-to-date gehouden. En dat uiteraard geheel vrijblijvend!

Ons woningaanbod is altijd actueel. Heb je interesse in een woning en wil je die woning graag bekijken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. We kunnen dan gelijk je persoonlijke situatie doornemen en is bezoek op kantoor niet nodig! We zijn geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-17:30 uur. Onze medewerkers helpen je dan graag verder.

Over ons

Bedrijfsfilm

Hugo Drost

Daadkrachtig, geïnteresseerd en houdt van gezelligheid.

Blog

24 februari 2023

Starters kunnen slechts 3,4% van de koopwoningen in Nederland financieren

In januari 2023 was er voor het eerst in negen jaar sprake van een daling van de huizenprijzen. De huizenprijzen daalden met maar liefst 6,4%. De gemiddelde prijs van een huis is met 447.000 euro toch ver buiten bereik van de gemiddelde alleenstaande starter. Verder lezen
31 januari 2023

Kopers opgelet! Ook in Amersfoort dalen de huizenprijzen.

In de provincie Utrecht dalen de huizenprijzen gemiddeld harder dan in andere provincies. Amersfoort is daarin geen uitzondering. Met een gemiddelde huizenprijs van 461.252 euro is de huizenprijs in onze regio met 7,3% gedaald ten opzichte van een jaar geleden. Het Nederlands gemiddelde ligt op een daling van 6,4%. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden