Algemene informatie

Wil je een woning huren in hartje Amersfoort e/o omstreken? Dan zit je bij Govaert Verhuur en Beheer goed! We zijn erkend NVM Verhuurmakelaar. Hebben uitgebreide kennis van de woningmarkt en zijn altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen over verhuur, wonen en veranderingen in de daarbij horende wet- en regelgeving.

Ons woningaanbod is actueel en onze huurovereenkomsten worden volgens NVM-model opgesteld zodat de juiste voorwaarden en voorschriften gelden voor zowel jou als huurder als voor de verhuurder.

Wat kan ik doen om in aanmerking te komen voor een huurwoning?
Dat leggen we je maar al te graag uit! We staan als verbindende schakel tussen de verhuurder en huurder. Daardoor betaal je bij Govaert Verhuur en Beheer als woningzoekende of huurder geen bemiddelingskosten. Je kunt je kosteloos inschrijven voor onze woningmail. Zo hoef je niet op kantoor te komen en wordt je door ons automatisch e-mailsysteem up-to-date gehouden. En dat uiteraard geheel vrijblijvend!

Ons woningaanbod is altijd actueel. Heb je interesse in een woning en wil je die woning graag bekijken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. We kunnen dan gelijk je persoonlijke situatie doornemen en is bezoek op kantoor niet nodig! We zijn geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-17:30 uur. Onze medewerkers helpen je dan graag verder.

Over ons

Bedrijfsfilm

Hugo Drost

Daadkrachtig, geïnteresseerd en houdt van gezelligheid.

Blog

21 juni 2022

Meer kansen voor woningkopers tot 35 jaar

Waar de afgelopen jaren vrijwel alleen maar berichten naar buiten kwamen over lagere hypotheekrentes en stijgende verkoopprijzen zijn de eerste maanden van 2022 positiever. In deze blog hebben we het over de stijgende kansen voor jonge huizenbezitters. Verder lezen
26 april 2022

Meer aanbod en lichte prijsdaling in 1e kwartaal 2022.

Het eerste kwartaal van 2022 is alweer voorbij. En dat betekent dat het NVM de marktinformatie van koopwoningen in januari, februari en maart bekend heeft gemaakt. Onderstaand vind je de belangrijkste cijfers voor Amersfoort en omstreken. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden