Op een gezellige locatie in het Soesterkwartier gelegen compleet gerenoveerde 3-kamer bovenwoning. Op loopafstand gelegen van winkels, NS Station en de binnenstad van Amersfoort. Gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen naar de diverse snelwegen in de omgeving. De begane grond is thans in gebruik als winkelruimte.

Indeling:
Entree met opgang naar eerste verdieping: overloop met toegang tot toilet en opgang naar de tweede verdieping middels een dichte trap. Gezellige ruime en lichte woonkamer met nieuwe moderne open keuken en toegang tot het riante zonnige dakterras. Hier is tevens een extra werkkamer gesitueerd. Geheel betegelde moderne badkamer met wastafel, designradiator en inloopdouche. Hier bevind zich tevens de aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping: 1 ruime slaapkamer met aangrenzend een inloopkast.

Er is een berging aanwezig op de begane grond via een achterom. Tevens is de woning via het dakterras ook via de achterzijde te bereiken. De parkeergelegenheid is openbaar.

Algemene informatie:
• De woning wordt kaal opgeleverd (laminaatvloer is ter overname van de huidige huurder);
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Beschikbaar per 01 november 2016;
• Gunning eigenaar;
• Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd beschikbaar;
• Waarborgsom;
• Niet geschikt voor woningdelers!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Noordewierweg: Berend Noordewier, 1889-1950, gemeenteraadslid en wethouder van Amersfoort 1931-1943 en 1945-1946, waarnemend burgemeester 1945-1946, vervolgens lid van Gedeputeerde Staten van Utrecht. Door zijn toedoen kwam veel tot stand op het gebied van de volkshuisvesting, m.n. in het Soesterkwartier. Tot in 1951 droeg deze weg respectievelijk de naam Oude Soesterweg en Zonnebloemstraat. Op voorstel van het lokale PvdA-bestuur en de plaatselijke afdeling van het N.V.V. werd in 1951 die naam gewijzigd.
De (Oude) Soesterweg omvatte oorspronkelijk behalve de gehele tegenwoordige Noordewierweg ook de Snouckaertlaan, de Brouwersstraat en de Puntenburgerlaan. De aanduiding Oude Soesterweg dateert van na 1815, toen een nieuwe Soesterweg tot stand kwam (zie Soesterweg).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.