Verscholen tussen het groen ligt, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg, dit prachtig verbouwde startersappartement op de tweede etage van een portiekflat. . De speelse indeling maakt dit appartement tot een bijzonder woonobject.

De living is heerlijk licht en zonnig, met uitzicht over een plantsoen en bossage. Via de naastgelegen gang bereikt u de overgebleven slaapkamers, keuken, badkamer en toilet. Aan de keuken grenst het balkon, dat kan de kookvreugde alleen maar versterken! Deze keuken is strak en modern uitgevoerd.

De Aalberselaan 4A ligt op de grens van Amersfoort in de buurt T.H. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een starters of alleenstaanden. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

• Woonoppervlak ca. 65 m2, inhoud 190 m3
• Vierkamer hoekappartement
• Balkons aan voorzijde
• Berging op de begane grond, met eigen elektravoorziening
• Parkachtige en bosrijke omgeving
• Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

Bijzonderheden:
– Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer )
– Servicekosten huurder bedragen € 60,00 per maand
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen
– Huurtermijn: minimaal 12 maanden, maximaal in overleg. Voor langere termijn beschikbaar.
– Oplevering: per direct beschikbaar
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur
– Gunning eigenaar
– Vrij parkeren voor de deur
– Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten van € 363,– incl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het aanbod voordat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB. Aalberselaan
Petrus Josephus Mattheus Aalberse, 1871-1948, Nederlands staatsman; lid van de Tweede Kamer voor de Rooms-Katholieke Staatspartij (1903-1916 en 1925-1937), hoogleraar te Delft 1916-1918. Vanaf 1918 minister van Arbeid en 1922-1925 tevens minister van Handel en Nijverheid. Zijn grote verdienste was de totstandkoming van de sociale wetgeving (o.m. de Arbeidswet van 1919). Lid van de Raad van State 1937-1946.