Gelegen op een van de mooiste plek van de wijk Rozendaal bevindt zich deze ruime "Eurowoning".
De plek kenmerkt zich door het geweldige vrij uitzicht aan de achterzijde over waterpartij en een vrije privacy volle groene achterzijde. Daarbij is de woning ook gunstig gelegen ten opzichte winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Naast de groene woonomgeving kenmerken de Eurowoningen zich door het unieke woonconcept. Dit houdt in dat er voor de wijkbewoners gebruik gemaakt kan worden van o.a.een verwarmd zwembad, tennisbaan.

De indeling van de woning is als volgt:
Beneden: entree, hal met toegang tot de ruime garage, de meterkast, gang met c.v.-ruimte met c.v.-ketel, toiletruimte tevens voorzien van tweede douche. Zonnige tuinkamer/werkkamer/slaapkamer voorzien van schuifpui naar de achtertuin op het zuidwesten.

1e verdieping:
royale woonkamer (circa 55 m2 met openhaard, schuifpui naar balkon (ca 9 m2) achterzijde, open originele keuken. De oorspronkelijke American-kitchen, in goede staat,Balkon (ca 9m2) voorzijde.

2e verdieping:
overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en wastafel. Aparte toiletruimte.

Bijzonderheden:
– Vrij uitzicht aan voor- en achterzijde
– Woonoppervlakte 150 m²
– Medegebruik van tennisbaan en verwarmd zwembad
– Op zeer korte afstand van scholen en winkels.
– Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen
– Huurperiode minimaal 12 maanden, voor langere tijd beschikbaar.
– 2 maanden opzegtermijn huurder
– Gunning eigenaar.
– Servicekosten huurder gebruik verwarmd zwembad, tennisbaan etc. huurder bedragen € 35,– per maand.

Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten van € 363,– incl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail