Dit ruime drie kamer appartement met balkon van ca. 81m2 is een heerlijke plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid en boven het leukste en beste makelaarskantoor van Amersfoort!

De entree:
Entree, Via het keurige trappenhuis komt u in de portiek op de tweede etage, vanwaar u het appartement kan betreden.

Het appartement:
Ruime hal leidt u naar de toilet, badkamer voorzien van douche en wastafel, woonkamer en bij binnenkomst zult u aangenaam verrast zijn van de ruimte. De grote ramen geven u een goede daglichttoetreding, met het aller mooiste uitzicht van Amersfoort op onze Lieve Vrouwen toren. De Keuken is ruim te noemen en biedt toegang tot het balkon op het zuidwesten.

Het appartement beschikt verder over twee slaapkamers van ca. 13 en 8 m2, die aan de achterzijde zijn gelegen. Hierdoor bent u verzekerd van een goede nachtrust, want de drukte van de binnenstad gaat dan volledig aan u voorbij.

Tevens is er een garagebox beschikbaar (zonder stroom) voor € 85,– p/mnd in combinatie met de woning. Eventueel los te huur voor € 125,– p/mnd

Algemeen:
– gehele woning voorzien van veel inbouwkasten.
– nieuwe keuken en nieuwe badkamer 09-2015
– Woonoppervlakte ca. 81m2
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Servicekosten huurder slechts € 45,- per maand
– Gunning eigenaar
– Blokverwarming voorschot € 45,– p/mnd, u hoeft dus alleen nog maar water en elektra op uw naam te registreren ca. € 50,– p/mnd en een huurboiler te realiseren.
– Huurperiode: minimaal 1 jaar rekening gehouden dient te worden onbepaalde-tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten en stookkosten.
– Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten € 363,– incl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950.