Strak en hip twee kamer appartement met het stadscentrum om de hoek! De woning heeft een zeer gunstige ligging. Op loopafstand liggen winkelcentrum Euterpeplein, Park Randenbroek, een kinderboerderij en de historische binnenstad. De uitvalswegen naar Utrecht (A28) en Amsterdam (A1) zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling:
Centrale hal met intercom. Toegang tot het appartement op de eerste verdieping: Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, de slaapkamer en de keuken. Vanuit de slaapkamer is de nieuwe badkamer te bereiken, deze is voorzien van wastafel, WMA en inloopdouche.
De keuken is voorzien van een koelkast en gasfornuis tevens is het balkon aan de achterzijde toegankelijk. Het rustig gelegen balkon kijkt uit over groenvoorziening en een speeltuintje.

De woonkamer is heerlijk licht, biedt vrij uitzicht en heeft een schouw en een vaste kast. In de woonkamer is een zithoek en eetgedeelte met aangrenzend het tweede balkon.
Tevens is er een ruime berging aanwezig op de begane grond van het complex.
Uitermate geschikt voor expats of voor iemand die tijdelijk een overbrugging zoekt.

Algemene informatie:
• De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd.
• Servicekosten gebruiker: € 75,- per maand
• Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen
• Beschikbaar per direct.
• Gunning eigenaar.
• Huurperiode: minimaal 3 maanden, onder de condities van de leegstandswet i.v.m. verkoop.
• Waarborgsom
• Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten van € 363,– incl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Ringweg, een naam die het doel van deze weg weergeeft, een ringweg te vormen rond de hele stad. De toevoeging maakt duidelijk om welk gedeelte van de ring het gaat. Het gedeelte tussen de Heiligenbergerweg en de Heiligenbergerbeek heette vroeger Metgensbleek.