Onder de rook van Amersfoort en in het bosrijke gebied van Leusden ligt deze karakteristieke vrijstaande woning met eigen oprit voor meerdere auto’s, royale garage met 3 meter hoog dak en schuur. De woning ligt op een unieke locatie, aan de rand van Landgoed Den Treek en tegenover de Leusderheide. Gelegen in buurtschap "Waterloo" en beschikt over een ruim perceel van maar liefst 1185 m². Bijzonder aan deze woning is dat er zich op de begane grond 2 extra kamers en een extra badkamer bevinden.

De indeling is als volgt: entree, hal, kelder, toiletruimte, ruime woonkamer met openhaard en zijuitbouw v.v. schuifpui. Dichte eenvoudige keuken, bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en stookopstelling (Intergas HR, 2004). Doorloop naar 2e woonkamer of studeerkamer v.v. pantry, badkamer met douche en wastafel, ruime slaapkamer met vaste kastruimte. Boven dit bijgebouw bevindt zich een royale bergruimte.

1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers, balkon, 3e kleinere kamer, vaste kastruimte, 2e badkamer met ligbad-/douchecombinatie en wastafel.

2e verdieping: vaste trap naar royale open zolder met mogelijkheid om extra kamer(s) te realiseren.
De woning dient gemoderniseerd te worden, maar is door zijn unieke locatie op een royaal perceel een buitenkansje.

Kenmerken:
– bosrijke ligging met vrij uitzicht;
– royale garage van 37 m² met 3 meter hoog dak;
– eigen oprit geschikt voor meerdere auto’s;
– perceeloppervlakte 1185 m²;
– bouwjaar circa 1935;
– gebruiksoppervlakte circa 160 m²;
– inhoud circa 525 m³ (exclusief garage en schuur);
– voorzien van isolerende beglazing.

Algemene informatie:
– de woning wordt gestoffeerd opgeleverd.
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– beschikbaar in overleg, per 01 november 2015
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden in eerste instantie.
– Opzegtermijn huurder 2 kalender maanden
– Waarborgsom één maand huur.
– Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten leveringen en diensten van € 363,– incl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Makelaardij, Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!