Wonen in hartje centrum in een twee-onder-één-kap voor onder de Dat kan nu bij deze aantrekkelijke en goed geïsoleerde woning gebouwd in 1986. Dit huis staat in een leuk straatje in het centrum van Amersfoort met al zijn gezellige winkels en terrassen. Dit deel van de Teut grenst aan de sfeervolle Bloemendalsestraat met vele restaurants en een van Amersfoorts’ bekendste buurtcafe "Van Zanten". De woning is voorzien van kunststof kozijnen en is volledig geïsoleerd.
De woning beschikt over 2 slaapkamers, een gezellige woonkamer met open keuken en een patiotuin met achterom en houten berging.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast met bergruimte onder de trap, separaat toilet, slaap/werkkamer van ca. 15 m2, badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. De buitenruimte is van binnenuit bereikbaar maar ook via de achterom aan de zijkant van het huis. De begane grond is eventueel ook als woonkamer te gebruiken waardoor je op de 1e verdieping een heerlijke ruime woonkeuken hebt.

Verdieping 1:
Lekker lichte woonkamer met Frans balkon, halfopen keuken (2003) voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap gezellige eetbar. De gehele verdieping is voorzien van laminaat en de wanden zijn glad afgewerkt.

Verdieping 2:
De slaapkamer met velux dakraam is via een vaste trap bereikbaar. Tevens bevindt zich hier de CV-opstelling (Intergas HR combi 2003) en de nodige bergruimte.
Resumé: Een heerlijke starters woning met twee slaapkamers een gezellige woonkamer en een keurig afwerkingsniveau gelegen aan een prachtig straatje in het gezellige centrum van Amersfoort.

Algemene informatie:
– woning is van binnen volledig geschilderd ( februari 2014)
– de woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd.
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Per 1 december 2015 beschikbaar
– parkeerplaats in de straat middels vergunning ca. € 90,– per jaar. of op ca. 5 min lopen vrij parkeren.
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar
– Waarborgsom 1 maand huur.
– Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten van € 363,–incl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda staat.

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!
NB: De Teut: Het land van Teut of To(e)te, voor het eerst vermeld in 1381, dit kwam in 1394 in handen kwam van Dirk die Coninck (Coninckstraat), die het als leengoed hield van de Utrechtse bisschop, de leenheer.