Wonen in het bos, genieten van de rust, de natuur en ver weg van de sleur van alledag, de drukte en de stress. Dit vind je allemaal in het bungalowpark "Country Club Midland Parc" aan de bosrijke zuidkant van de stad. Een schitterend gelegen recreatiepark waar zich ca. 100 vrijstaande bungalows bevinden en deze in wellicht het aantrekkelijkste straatje is gelegen. Diverse recreatieve faciliteiten, een zwembad, dierentuin, sportvoorzieningen etc. bevinden zich op loopafstand maar ook station NS is met 10 fietsminuten bereikbaar.

De bungalow is opgeleverd in 2000 en luxe uitgevoerd. Tevens bevindt zich de mogelijkheid voor het parkeren op eigen terrein.

De indeling is als volgt:
(zij)entree, hal, woonkamer met toegang naar het grote overdekte terras, open moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, een keurige badkamer met hoekbad, douchecabine en vaste wastafel, separaat toilet en een inpandige berging met stookopstelling (Vaillant HR combi) en wasmachine aansluiting.

Algemeen:
– woning is gestoffeerd ( vloer en rolgordijnen)
– woonkamer onlangs opnieuw gewit
– beschikbaar per 31 mei 2016, in overleg.
– woonoppervlak ca. 75m2, perceeloppervlak 354m2,
– servicekosten huurder € 40,00 per maand incl. water.
– gas en elektra gemuteerd op naam huurder.
– gunning eigenaar
– huurperiode minimaal 9 maanden, maximaal in overleg.
– het betreft een recreatiewoning, inschrijving in de gemeente basisadministratie maximaal 9 maanden.
recreatie wet is van toepassing.

Kom kijken, we laten het je graag zien! bel ons +31(0)33-4630950.

NB: Jonkheer Jan Willem Antonie Barchman Wuytiers, 1847-1926, was burgemeester van Amersfoort in de periode tussen 1901-1912.