Op korte afstand van het centrum van Amersfoort goed onderhouden 2-kamer appartement van 60m². Het appartement ligt op de 5e verdieping, vanaf het zonnige balkon op het zuid/westen en heeft u een fraai uitzicht over Amersfoort. Bovendien grenst het balkon direct aan de woonkamer, hierdoor ontstaat een lichte en prettige leefruimte. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de wijk of aan het dichtbij gelegen Neptunusplein. Voor de auto is er voldoende parkeer gelegenheid.

Indeling:
Centrale hal met brievenbussen, lift en trapopgang. Op de 5e verdieping komt u via het gesloten portiek bij het appartement. Aan het portiek grenzen slechts 2 appartementen.
Ruime entree voorzien van meterkast. Zonnige, sfeervolle woonkamer met vrij uitzicht en deur naar het balkon. Het gehele appartement is voorzien van laminaat. Slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed. De nette gesloten keuken is ingericht met oven, koelkast, gaskookplaat en vaatwasmachine. De badkamer is ingericht met een douchecabine, een wastafelmeubel en een wasmachine. Het toilet met fontein is separaat.

Berging:
Op de begane grond beschikt het appartement over een eigen afgesloten fietsenberging.

Algemene informatie:
– de woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder
– Per direct beschikbaar / in overleg
– Servicekosten gebruiker €60,- p/mnd
– Blokverwarming middels voorschot € 75 per maand via VVE
– vrij parkeren zonder vergunning voor de achterdeur
– Gunning eigenaar, niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.
– Huurperiode: in overleg, voor langere periode beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur
– Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten leveringen en diensten huurder van € 363,– incl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Vogel die tegen de winter naar andere, in die periode voedselrijkere streken trekt.