Betaalbaar wonen in hartje centrum in een appartement? Dit is uw kans! Dit huis staat in een leuk straatje in het centrum van Amersfoort met al zijn gezellige winkels en terrassen. De Teut grenst aan de sfeervolle Bloemendalsestraat met vele restaurants en een van Amersfoorts’ bekendste buurtcafe "Van Zanten". De woning is voorzien dubbelglas.

Begane grond:
Entree aan de voorzijde van het pand, hal met toegang tot de trapopgang naar de eerste en tweede verdieping waar zich tevens twee appartementen bevinden.
Rechts op de begane grond de keuken en aangrenzend de badkamer voorzien van douche en toilet.
Linksaf komt u in de ruime woonruimte van ca. 38m2 tevens is er een bergruimte van ca. 3 m2 met wasmachineaansluiting.

Algemeen:
– Nutsvoorzieningen middels voorschot aan eigenaar
– Huurperiode: Voor langer tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand
– Gunning eigenaar.
– Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur.
– Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten van € 363, incl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda staat!

Govaert Verhuur en Beheer , Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: De Teut: Het land van Teut of To(e)te, voor het eerst vermeld in 1381, dit kwam in 1394 in handen kwam van Dirk die Coninck (Coninckstraat), die het als leengoed hield van de Utrechtse bisschop, de leenheer.