Zoekt u een volledig turn-key gemeubileerd 2-kamerappartement in hartje Amersfoort? Het appartement heeft een royale lichte woonkamer, een luxe witte keuken en een moderne badkamer. De woning is geheel voorzien van glad stucwerk en een laminaatvloer.

De woning is fraai gelegen, midden in het sfeervolle centrum van Amersfoort, op één minuut loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes. Ook openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

Indeling:
Centrale entree trap naar de derde etage, voordeur woning, hal, separaat modern zwevend toilet. Luxe moderne badkamer voor zien van WMA, wastafel en ligbad!.
Ruime lichte woonkamer op het zuiden voorzien van laminaatvloer en toegang tot de luxe moderne half open keuken voorzien van denkbare inbouwapparatuur.
Ruime slaapkamer aan de voorzijde van het pand van ca. 15 m² met ruim voldoende kastruimte en prachtig uitzicht.

Kortom:
Een modern appartement midden in het centrum van Amersfoort, dat zo betrokken kan worden!
Ideaal voor uw werknemer!

Bijzonderheden:
– Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen
– Woonoppervlakte 65 m²
– Bouwjaar 1983
– Volledig gerenoveerd
– Zeer luxe keuken en moderne badkamer
– Modern vernieuwd toilet
– Huurperiode minimaal 12 maanden, maximaal in overleg.
– Servicekosten huurder Incl. prive parkeerplaats € 95,– per maand

Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten, levering en diensten van € 363,– incl. 21% BTW in rekening gebracht bij huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail.

Wij hebben het huis op de juiste plek!
N.B. Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt.