Uniek in Amersfoort en alleen verkrijgbaar bij Govaert Verhuur en Beheer!

Laat je verrassen door dit schitterend gerenoveerde project aan de Soesterweg.
Ideaal is de locatie: op loopafstand van het centraal station en vlakbij het stadscentrum. Winkels zijn volop in de wijk aanwezig.

De indeling is als volgt:
U deelt het huisadres met 2 andere woninggenoten.
Middels een achterom en uw eigen privé achtertuin komt u aan bij de voordeur van de studio. De gehele studio is voorzien van een schitterende houtenvloer.
Moderne strakke keuken voorzien van koelkast met vriesvak, wastafel, gasfornuis en een afzuigkap.
Eigen volledige betegelde badkamer voorzien van douche, wastafel, radiator en toilet.
Op de eerste etage bevindt zich de gedeelde wasmachine met twee andere woninggenoten.
In de woning bevinden zich in totaal 3 studio’s.

Algemene informatie:
• Huursubsidie niet mogelijk
• De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd
• Wasmachine, gas, water en elektra, TV en internet middels voorschot aan de eigenaar te voldoen € 85,– per maand. Exclusief gemeentelijke belastingen.
• Per 15 november 2015
• Geschikt voor een eenpersoonshuishouden. Niet rokers en geen huisdieren hebben de voorkeur.
• Gunning eigenaar
• Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd beschikbaar
• Waarborgsom
• Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig levering en diensten, kosten van € 363,– incl. BTW in rekening gebracht bij huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan. Zie ook Smallepad.