In het oude centrum van Amersfoort aan de prachtige en statige Weverssingel, vlakbij de Appelmarkt gelegen pand met bovenwoning gelegen op de eerste verdieping van ca. 45 m2.

Indeling:
Gedeelde portiek voor in totaal 3 appartementen, tevens bevindt zicht direct achter de voordeur een berging met ruimte voor het stallen van 1 fiets.

Via de trap komt u aan op de eerste verdieping, overloop, berg/CV kast , voordeur appartement.
Vervolgens stapt u binnen in een zeer sfeer volle woonkamer met prachtig uitzicht op de grachten.
Aangrenzend de half open keuken voorzien van afzuigkap, kookfornuis en oven. Tevens bevindt zich hier de wasmachine-, en koelkast aansluiting.
De Badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Aan de andere kant van woonkamer bevindt zich de slaapkamer van ruim ca. 14m2.
De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer en gordijnen.

Bijzonderheden:
– Huurprijs is exclusief voorschot middels tussenmeters gas, water, elektra. TV signaal en internet kan je aanvragen op eigennaam.
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Parkeren middels vergunning.

Algemeen:
– Per 01 januari 2016 beschikbaar
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot bedrag.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons +31(0)33-4630950.

NB: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. De naam gaat terug op de hier gevestigde wevers en komt al in het begin van de zeventiende eeuw voor. Oorspronkelijk Wevers-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914).