Aantrekkelijk en licht 2-kamer BINNENSTADSAPPARTEMENT met sfeervol inpandig balkon, gelegen op de tweede woonlaag. met parkeerplaats (in parkeerkelder) en eigen berging in de onderbouw.
Dit appartement ligt in hartje stad maar zonder de echte hectiek voor de deur waarbij de bewoners het voorrecht hebben het historisch stadshart als beste buur te hebben! De ligging is letterlijk om de hoek van de gezellige binnenstad van Amersfoort met al zijn uitgaans- en winkelvoorzieningen. Tevens zijn uitvalswegen en het NS-station zeer nabij gelegen.

Kortom, een heerlijk licht appartement waar je zo in kunt! Wooncomfort, gemak en een centrale locatie zijn hier zondermeer de sleutelwoorden.
We laten het graag aan je zien!

Indeling:
Op de begane grond de gezamenlijke entree met intercom, liftinstallatie en toegang naar het souterrain.

Entree appartement op de tweede woonlaag. Hal met toegang tot meterkast, inbouwkast met bergruimte, ruime slaapkamer. Moderne badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.

De lichte woonkamer geeft toegang tot het goed op de zon liggende inpandige balkon. De open keuken met veel bergruimte is voorzien van afwasmachine, koelkast en 4-pits gaskookplaat, combi magnetron.
Naast een eigen berging is er ook een gezamenlijke fietsenberging in het souterrain. In 2015 zijn het belsysteem, de brievenbussen en de liftinstallatie nog vernieuwd. Gezonde en actieve VVE.

Bijzonderheden:
• Per 1 december 2015 beschikbaar
• De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
• servicekosten huurder €95,- per maand inclusief vergoeding privé parkeerplaats onder het maaiveld
• Gunning eigenaar
• niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in overleg
• Waarborgsom ter hoogte van een maand huur
• Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig kosten huurder van € 300,- excl. 21% BTW (€ 363,– incl. BTW ) in rekening gebracht bij huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo, Nina of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Deze straat loopt parallel met winkelstraat De Kamp en wordt sedert 1624 al als zodanig vermeld in enkele gemeentelijke stukken. Bron: archief Amersfoort