Aan een kindvriendelijk en autovrij woonerf gelegen ruime en moderne hoekwoning van ca. 410m3. Gelegen nabij scholen, winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer. De woning is gelegen in de jonge wijk Nieuwland. Een ruim opgezette wijk met brede straten, voldoende parkeergelegenheid en kinderspeelplaatsen. In de wijk, danwel in de nabij gelegen wijken Kattenbroek en Hoogland, zijn veel voorzieningen aanwezig, zoals een winkelcentrum, wijkcentrum, scholen en sportfaciliteiten. Ook het centrum van Amersfoort is goed bereikbaar en de uitvalswegen A1 en A28 zijn in enkele minuten bereikbaar.

Indeling:
Entree, hal, toilet, toegang naar de woonkamer met toegang tot de die riante tuin, halfopen keuken met ruimte voor een eettafel.

Eerste verdieping:
3 royale slaapkamers.
Ruime badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Zeer grote open zolder, mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer tevens bevindt zich hier de stookopstelling.

Bijzonderheden:
– Woning is gelegen aan een gezellig woonerf
– Woning wordt kaal opgeleverd (zonder stoffering en/of wandafwerking)
– Schuur in de tuin.
– Achterom.
– Per 01 juni 2016 beschikbaar.

De huur- en inkomenseisen zijn als volgt:
1. Een minimaal BRUTO inkomen van ca. € 3.500,= per maand, uitgaande van één inkomen + eventueel de helft van het inkomen van de partner. Let op de volgende beperkingen;
-Indien u een partneralimentatie moet betalen die ten koste gaat van dit bedrag (€ 3.500,- bruto) behoort huren niet tot de mogelijkheden.
-Indien u in het bezit bent van een koopwoning met bijbehorende hypotheeklasten die ten koste gaat van dit bedrag (€3.500,-) behoort huren niet tot de mogelijkheden.
-Indien u overige leningen + eventuele restschulden heeft die ten koste gaat van dit bedrag (€3.500,-) behoort huren niet tot de mogelijkheden
2. Een vast dienstverband of een dienstverband voor bepaalde tijd met een intentieverklaring
-Indien u zelfstandige of ZZP-er bent dient u 3 opeenvolgende jaarverslagen te overleggen
3. Gunning van het huurcontract door de verhuurder
4. Minimaal 1 maand borg bij vooruitbetaling of bankgarantie
5. Minimale huurtermijn van 1 jaar
6. Garantstelling door derden behoord niet tot de mogelijkheid
7. Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 75,= in rekening gebracht aan huurder

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod voordat het op internet staat.

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

N.B. Schorrekruid: Plant uit de Ganzenvoetfamilie. De plant komt voor in Europa, Azië en Noord-Amerika. Er bestaan ca. 100 soorten. Bloeit van juli tot september, dan staan de bloemen met twee of drie bijeen in de bladoksels.