Licht en luxe 3-kamer appartement midden in de binnenstad van Amersfoort en met het centraal station op steenworp afstand. Gelegen op de bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Bent u opzoek naar een turn key 3-kamer appartement? Dan is dit uw kans!

Indeling:
Begane grond: gemeenschappelijke, afgesloten sfeervolle entree v.v. keurige vloerbedekking met brievenbussen, trappenhuis en toegang naar de berging.

De woning bevindt zich op de derde- en tevens de bovenste woonlaag van het complex en is te bereiken met de lift. Via de galerij komt u bij de voordeur, entree, gang ,met garderobe en met aan uw rechterzijde slaap kamer II van ca. 7m2 en links de master bedroom van ca. 16m2 voorzien van grote kledingkast en twee persoonsbed. Via de doorloop komt u in de hal, deze biedt toegang tot de badkamer voorzien van ligbad, aparte inloop douche en dubbele wastafel. Tevens is er ook een separaat toilet en een aparte wasruimte/bergkast.

Lichte woonkamer van ca. 26 m2 v.v. een laminaatvloer en biedt toegang tot het op het zuiden gelegen balkon met schitterend uitzicht over de laan.
De halfopen keuken is voorzien van een hoekopgestelde keukeninrichting met een kookplaat, een afzuigkap, een oven, een koelkast, vriezer en een vaatwasser en uiteraard volledig voorzien van toebehoren. Bij dit appartement hoort een vaste parkeerplaats in de parkeergarage gelegen onder het complex.

Bijzonderheden:
– Per direct beschikbaar
– Uitermate geschikt voor expats
– Totale oppervlakte incl. balkon ca. 105m2
– Schitterend uitzicht in elk jaargetij
– Turn key
– Berging in de onderbouw
– Lift installatie
– Parkeergarage met vaste parkeerplaats

Algemeen informatie:
– De woning wordt gemeubileerd opgeleverd
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, voor langere periode beschikbaar
– Servicekosten huurder € 125,– p/mnd incl. prive parkeerplaats
– Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur.
– Waarborgsom 1 maand
– maandelijks voorschot gas/water/elektra

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:

– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiele huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!
N.B. Albert Carel baron Snouckaert van Schauburg, 1763-1841, onderprefect van het arrondissement Amersfoort tijdens de Franse overheersing. Liet 1813 de Kamppoort openen om de Russische kozakken binnen te laten, waarmee voor Amersfoort een einde kwam aan de Franse tijd.
Deze weg maakte oorspronkelijk deel uit van de Soesterweg. Aanvankelijk was Lindenlaan voorgesteld, maar voor Snouckaert werd gekozen op verzoek van de Oudheidkundige Vereniging Flehite.