In een prestigieus deel van Amersfoort, gelegen aan de rand van villawijk Zielhorst-Park heeft u vanuit het zelfstandige appartement (ca. 100m2) in een woonhuis uitzicht over Stadspark Schothorst, ruim 112 hectare natuur- en recreatiegebied. Het is alsof de tuin rondom de woning overgaat in een geweldig park. De charme hiervan wordt nog eens versterkt door de rustige ligging aan de verkeersarme straten van deze jonge villawijk.

Indeling:
Eigen entree, hal met toilet, aparte keuken voorzien van magnetron, koelkast, ovenfornuis wasmachine en vaatwasser. Wanneer u verder de woning betreedt komt u in de riant ingerichte woonkamer van circa 45m2. U heeft uitzicht op de grote vijver wat een heerlijk rustig gevoel geeft na een lange dag hard werken.

Daarnaast heeft u de beschikking over een riante slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een kastenwand waar u gemakkelijk spullen kwijt kunt. Ook is deze slaapkamer voorzien van een kantoor/studeer ruimte.
De badkamer met douche is prima en riant.

Er is voldoende parkeergelegenheid op de oprit, stadscentrum Amersfoort op 10 minuten fietsen.

Bijzonderheden:
– uitermate geschikt voor Expats
– Volledig gemeubileerd van bestek tot linnengoed.
– Beschikbaar bij voorkeur voor een werkend 1-persoonshuishouden.
– Woning is beschikbaar per direct en in overleg met de eigenaar
– Voorschot gas, water, elektra, kabel tv, internet en gemeentelijke belastingen wordt voldaan aan de eigenaar, alles is aanwezig.
– Winkels op loopafstand evenals het treinstation Schothorst.
– Gunning eigenaar
– Waarborgsom inclusief voorschotkosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!