Modern fraai 3-kamerappartement met zeer royaal privé gelegen dakterras (16 m2) op de zonzijde en extra balkon, aan de rand van de winkels van de Leusderweg. Dit luxe appartement ligt fantastisch vrij aan de achterzijde, waar eveneens het royale terras is gelegen.

Aan de voorzijde bevinden zich de winkels en de parkeerplaatsen, ideaal voor mensen die graag dicht bij deze voorzieningen willen wonen doch de lasten hiervan niet willen dragen. De oppervlakte van 90 m², is met 2 slaapkamers, erg praktisch ingedeeld.

Begane grond: centrale entree met intercominstallatie en trapportaal. 1e Verdieping: entree, hal met meterkast. Ruime lichte sfeervolle woonkamer met uitzicht op winkelstraat en frans balkon. Luxe open keuken met inbouwapparatuur. Slaapkamer met deur naar balkon en dakterras en een tweede slaapkamer. Badkamer met moderne douche en wastafel(meubel). Wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie parketvloer.

Algemeen:
– Bouwjaar 1998
– Woonoppervlakte ca. 90m2
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Servicekosten huurder € 80,- per maand
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 1 jaar rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten
– Beschikbaar per 01 maart 2016

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u aan voor de gratis woningmail.

Wij hebben het huis op de juiste plek!

Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:

– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiele huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

NB: Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.