Dit 2-kamer appartement van circa 70 m², met ruim balkon, is gelegen aan de achterzijde van een kleinschalig appartementencomplex (bouwjaar 1980) in het geliefde Leusderkwartier, op loopafstand van bosgebieden Nimmerdor en Den Treek. In het souterrain bevindt zich een berging en achter het gebouw is er parkeergelegenheid voor één auto per appartement.

Indeling: entree, voorportaal met bellentableau, afgesloten portiek, toegang tot trapportaal en lift.

2e verdieping: gang, entree appartement, hal, meterkast, berging/stookruimte (Bosch combiketel, bouwjaar 2013) met voldoende ruimte om eventueel tevens de wasmachine te plaatsen, toilet (2012), ruime woonkamer met open keuken (totaal 35 m²), schuifpui naar balkon (7 m²) v.v. vaste kastruimte, ruime slaapkamer (15 m²), inpandige badkamer (6 m²) met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.

De woning is goed onderhouden en grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
In het souterrain bevinden zich de bergingen en de garages. Bij dit appartement hoort een inpandige berging en een vaste parkeerplaats.

Voor wie op zoek is naar een tijdelijk appartement nabij uitvalswegen, openbaar vervoer, stadscentrum en ook wil genieten van het groen is dit appartement zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken:
– woonoppervlakte ca. 70 m²
– servicekostenhuurder € 79,– per maand
– per direct beschikbaar
– gunning eigenaar
– huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 6 maanden rekening gehouden.
– waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

LET OP!

Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiele huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– indien van toepassing assisteren bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u aan voor de gratis woningmail.

NB: De Arnhemseweg is zo genoemd omdat de straat tenminste vanaf omstreeks 1823 onderdeel was van de straatweg naar Arnhem. Die volgde in Amersfoort het beloop van de eeuwenoude Leusbroeker- of Bavoortseweg, die al ingetekend staat op de kaart van Jacob van Deventer (ca. 1570). In 1823 komt deze weg voor als Nieuwe Straatweg.