"Waltoren" (centrum) gelegen trendy 5- kamer maisonnette van maarliefst 117m2, met 4 goed bemeten slaapkamers , recent vernieuwde badkamer, moderne keuken, vloeren etc. en grote garage voor twee auto’s!

Waltoren is een groot complex gelegen achter de Stadsring en direct tegen de historische binnenstad van Amersfoort. Er staan in totaal 296 woningen met een zeer gemêleerde groep bewoners, die het voorrecht hebben het historisch stadshart als beste buur te hebben. De winkels, wekelijkse markten op de Hof en diverse restaurants zijn op loopafstand te vinden en voor een avondje uit kan de auto gewoon thuisblijven.

Begane grond:
centrale entree met trap en lifttoegang.
Verdieping 3: Via de deels overdekte entree bereik je het appartement met een indeling als volgt: entree met toilet , bergkast met cv opstelling, royale woonkamer met zonnig balkon en mooi en fraai uitzicht, half open keuken voorzien van alle nodige apparatuur waaronder een vaatwasser, combi magnetron, koel/vries combinatie, gasfornuis, rvs afzuigkap.

2e verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers en een luxe badkamer uitgerust met een inloopdouche, wastafel, designradiator en 2e toilet.

3e Verdieping: voorzolder met wasmachine/drogeraansluiting, veel bergruimte en 4e slaapkamer.

Vanuit het appartement kijk je uit over het verzorgde binnenterrein van het complex met speeltoestellen, veel groen, volwassen bomen, leilindes en een heuse jeu de boulesbaan.

Kom vooral kijken we laten het graag zien!

Algemeen:
– woning wordt eind feb 2016 volledig geschilderd
– dubbele garagebox
– oplevering in overleg, per direct beschikbaar
– service kosten huurder incl. parkeergarage slechts € 125,- p/mnd
– woning is gestoffeerd
– gas, water en elektra gemuteerd op naam huurder
– gunning eigenaar
– huurperiode minimaal 12 maanden, voor langere tijd beschikbaar
– niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur

Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiele huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Kom kijken, we laten het je graag zien! bel ons +31(0)33-4630950.

NB: Waltoren: Muurtoren in een verdedigingsmuur rondom een stad en/of een vesting. Delen van een dergelijke toren werden gevonden tijdens bouwwerkzaamheden aan wat nu de Beestenmarkt is.