Binnen de parkachtige omgeving van de Amersfoortse Berg, totaal gerenoveerde woning met een prettige ligging op de hoek. Met twee balkons een unieke kans voor de liefhebber van binnen- en buitenruimte. Het appartement is onlangs compleet gerenoveerd!.

– moderne nieuwe keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur
– frisse nieuwe badkamer inclusief douche, wastafel en wasmachineaansluiting
– aparte toiletruimte (opgefrist)
– nieuwe laminaatvloer in woonkamer, hal en slaapkamers
– nieuwe c.v. ketel
– nieuw stucwerk op de wanden
– nieuwe indeling zorgt voor optimale benutting van de ruimtes. (Dankzij de traditionele bouw laat het appartement zich makkelijk anders indelen)

Dus een topomgeving en fraai gerenoveerd, wel zo gemakkelijk!
Bovendien zijn het station en stadscentrum lekker dichtbij. Verscholen tussen het groen ligt, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg, dit prachtig verbouwde appartement op de eerste woonlaag van een portiekflat.

De living is heerlijk licht en zonnig, met uitzicht over een plantsoen en bossage. Bijzonder en uniek maakt deze woning dat er een tuin bij zit die vanuit de woonkamer plus slaapkamers te bereiken is.

Vanuit de entree zijn alle vertrekken van de woning te betreden. De woon-/eetkamer met open keuken is één grote ruimte. De living is heerlijk licht en zonnig waarbij u schitterend uitkijkt over het groen. De open keuken is compleet nieuw en voorzien van inbouwapparatuur. Dat kan de kookvreugde alleen maar versterken!
De badkamer is door herindeling mooi ruim geworden en voorzien van een nieuwe douche, wastafel. Toilet is apart en vanuit de hal te bereiken. De woning beschikt over twee slaapkamers die beide toegang hebben tot het balkon aan de voorzijde. In de onderbouw bevind zich een ruime berging van maar liefst 15m2.

De Mr. Th. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een starters of alleenstaanden. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

Kenmerken:
– woonoppervlakte 65 m²
– 2 balkons
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder
– Servicekosten gebruiker: €65,- per maand
– Beschikbaar per 01 maart 2016
– Vrij parkeren voor de deur
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar
– Waarborgsom ter hoogte van één maand
– Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:

– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiele huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:Mr. Theodorus Heemskerk, 1852-1932, Nederlands staatsman; studeerde rechten te Leiden waar hij magna cum laude afstudeerde; was 1876-1908 advocaat te Amsterdam. Sloot zich aan bij de Antirevolutionairen, die hem in 1888 naar de Tweede Kamer afvaardigden.