Midden in het centrum van Amersfoort ligt deze onzelfstandige woonruimte van ca. 23m2 voorzien van eigen keukenblok en een apart slaapgedeelte. Gedeelde badkamer en toilet met 4 personen. Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

Bijzonderheden:
– Gunning eigenaar;
– Bij voorkeur een werkende persoon (niet rokend, geen huisdieren);
– De huurprijs is inclusief belastingen, tv aansluiting en voorschot gas/water/elektra;
– Beschikbaar per 01 mei 2017 of in overleg met de huidige huurder eerder;
– Waarborgsom;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd beschikbaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Kamp, de naam van straat en poorten heeft niet, zoals men wel hoort, de betekenis van ‘weg naar Kampen’; de eerste belangrijke stad op deze weg is immers Deventer; in 1388 komt het woord ‘coecamp’ voor [Rootselaar, 1878, I-425]; K komt van Lat. campus, dit betekent ‘omheind terrein’; uit de oude naam blijkt dat er vee gehouden werd; de straat is naar het aanliggende terrein genoemd. Waarschijnlijk is het een pre-stedelijk toponiem (Namen). De Kamperbinnenpoort heet dan ook in 1381 Viepoort. [H. Poots in DSA 21-11-1984].

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.