Deze zeer riante, vrijstaande, moderne (2006) watervilla met berging en terras aan het water, is gelegen in de grachtenwijk "De Laak". De Laak is gesitueerd aan de meest noordelijke rand van Vathorst, langs de rivier De Laak. De aantrekkelijke combinatie van grachtenhuizen, slim parkeren, haventjes en pleintjes maakt van De Laak een bijzondere woonomgeving met een eigen identiteit en een eigen gezicht. Het winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer, het gezondheidscentrum en het fraaie Kai park zijn op loopafstand gelegen. Door de centrale ligging van Vathorst zijn de uitvalswegen (A1 en de A28) goed bereikbaar.

Indeling: Entree, hal, toilet, grote, lichte woonkamer (ca. 45m2) met een visgraat gelegde parketvloer met vloerverwarming en een fantastisch uitzicht op het water en park. De moderne, open woonkeuken met eeteiland is voorzien van alle luxe inbouwapparatuur en een dubbele koelkast. Via de woonkeuken heeft u toegang tot de omsloten tuin en ruime berging.

1e verdieping: De gehele verdieping is v.v. een laminaat parketvloer, 3 ruime slaapkamers van resp. ca. 25, 11 en 13,6 m². 2 slaapkamers met dakterras op het zuid/oosten. De luxe en stijlvolle badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche, vaste wastafel en vloerverwarming. Apart toilet met vloerverwarming. Bergkast voor de wasmachine en droger.

2e verdieping: Gehele verdieping is v.v. een laminaat parketvloer, 3 ruime slaapkamers van resp. ca. 24, 23,5 en 10 m². Vliering van 80 m² met vlizotrap.

Bijzonderheden:
– € 25 ,– servicecontract energie installatie.
– Parkeren op eigen terrein
– Onderhoudsvriendelijke tuin met terras en aanlegsteiger.
– Verwarming en koeling via duurzame milieuvriendelijke (aardkorst)klimaatbeheersing.
– Kabeltelevisie aansluiting en snelle internetverbinding via glasvezel.

Algemene informatie:
• De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.
• Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen
• Beschikbaar per 1 juni 2016
• Gunning eigenaar
• Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd beschikbaar
• Waarborgsom € 1895,–

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Hindeloopen, een havenstadje aan de vroegere Zuiderzee, in de provincie Friesland.
LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.