Het-hartje-centrum-met-tuin-op-het-zuid-oosten-huis

Sfeervolle stadswoning met vernieuwde moderne keuken en badkamer, drie verdiepingen, kelder, zonnige tuin en stenen berging. Aan de voorzijde biedt de woning een geweldig uitzicht op de gracht en de dieventoren.
Deze karakteristieke stadswoning gelegen aan een prachtige singel in het historische centrum van Amersfoort. Op steenworp afstand bevinden zich winkels, theater, NS station, restaurants en alles wat de binnenstad te bieden heeft. Bewoners van de binnenstad kunnen een bewonersparkeervergunning aanvragen samen met eventuele bezoekerspassen, ook zijn er ruime parkeermogelijkheden in de nabijgelegen parkeergarage Beestenmarkt. Ook uitvalswegen A28 en A1 zijn vanuit deze hoek van het centrum zeer goed bereikbaar net als NS-station en busverbindingen.

Indeling: begane grond: Entree, woonkamer wordt voorzien van laminaat en van vloerverwarming, open trap en toegang tot de kelder. Open keuken (2015) aan de tuinzijde voorzien van inbouwapparatuur o.a. gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser en losse koelkast. Uitbouw met tussenhal, zwevend toilet met fontein, toegang tot de "stads" tuin gelegen op het zuidoosten, berging en een achterom.

1e verdieping: Overloop, twee slaapkamers: 1 ruime hoofdslaapkamer aan de achterzijde met balkon en een tweede goede kamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Badkamer (2015) geheel betegeld met douche, radiator en wastafel. De gehele verdieping is voorzien van charmante paneeldeuren en wordt tevens voorzien van laminaat.

2e verdieping: Via vaste trap te bereiken zolder met opstelling voor de c.v.-combiketel, bergruimte en wasmachine aansluiting.

Algemene informatie:
– de woning wordt kaal opgeleverd. ( geheel geschilderd maart 2016 en voorzien van deels nieuw stucwerk)
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Per 1 april beschikbaar (onder voorbehoud i.v.m. renovatie werkzaamheden)
– Voorbehoud gunning eigenaar.
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor onbepaalde tijd beschikbaar.
– Waarborgsom
– inkomenseis minimum bruto inkomen per maand € 3580,– op basis van het hoofdinkomen.
– Kelder van ca. 5 m2 met hoogte ca. 1.80 meter;
– CV ketel vernieuwd in 2014 Hoogrendement

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk Zuid-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel Zuid- als Westsingel Singel of Cingel genoemd.

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.