"The place to live" voor iedereen die zich jong voelt en houdt van stijl en sfeer! Op een echte top locatie tegenover het Eemplein bevindt zich Fourty5High (2014) deze 45 meter hoge woontoren staat direct nabij het gezellige stadscentrum van Amersfoort. Supermarkten, winkels, restaurants en de bioscoop zijn op loopafstand bereikbaar. Dit tip top verzorgde 2-kamer appartement bevindt zich op de tiende
verdieping met een prachtig uitzicht over de stad. Je kunt er zo in! Het appartement is heerlijk licht mede door de grote raampartijen, beschikt over vloerverwarming/koeling en een strakke pvc-vloer met eikenprint. Kom kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: centrale hal met videofoon, trapportaal, liften, toegang naar algemene fietsenberging en parkeerkelder.

Verdieping 10(!): afgesloten portiek met toegang voor 4 appartementen. De indeling van het appartement is super handig en praktisch: entree/hal, bergkast met opstelling wasmachine/droger en c.v.-ketel, meterkast, keurige badkamer met douchecabine, wastafelmeubel, spiegelkast en toilet, grote slaapkamer met toegang tot het balkon. De heerlijk lichte woonkamer -met open keuken welke is uitgerust met alle denkbare inbouwapparatuur- geeft je tevens toegang tot het balkon waar je in de avonduren heerlijk van het uitzicht en de zon kunt genieten. Hier is altijd wat te beleven en te zien!
Het appartement beschikt over een parkeerplaats in de parkeerkelder op niveau -1 . Op de begane grond bevindt zich de algemene fietsenberging met 2 vaste plekken. Tevens is er te midden van het complex een sfeervolle binnenplaats waar je als bewoner heerlijk kunt genieten van het buitenleven.

Bijzonderheden:
– 2-kamerappartement
– Ligging 10de verdieping
– V.v. pvc vloer met eiken print
– Grote raampartijen v.v. draaikiep ramen
– Parkeerplaats in de parkeerkelder
– Fietsenberging met twee eigen plekken
– Gezellige en zonnige binnentuin
– Binnenstad, supermarkten, winkels, restaurants, station en bioscoop op loopafstand
– inkomenseis minimum bruto inkomen per maand € 3580,– op basis van het hoofdinkomen.

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.