Perfect wonen op een strategische locatie direct nabij binnenstad en NS station?

Dit super nette en smaakvolle 2-kamerappartement op de bovenste etage biedt een prachtig uitzicht en geweldig wooncomfort! Dit appartement is instapklaar. Het hele complex is voorzien van een energiezuinig WKO-systeem. Netto gebruiksoppervlakte 65m2.

Amersfoort is een veelzijdige en vernieuwende stad. De historische binnenstad, het Eemplein, maar ook de avontuurlijke en authentieke ‘nieuwe stad’ bieden volop ruimte aan ontspanning en vermaak! Het NS station is op loopafstand. De diverse groenvoorzieningen die in en om Amersfoort mooi bewaard zijn gebleven dienen als goed alternatief wanneer je even weg wil van de stadse drukte.
Indeling: centrale entree met intercom, lift en trappenhuis. Eigen entree/hal, meterkast, lichte en ruime slaapkamer. moderne badkamer die is voorzien van wastafel, inloopdouche en toilet. Aparte wasruimte voor wasmachine en droger.

Toegang tot de sfeervolle woonkamer met hoge raampartijen en Frans balkon. Je kijkt prachtig uit over de skyline van het stationsgebied en het oude classistische stationsgebouw.

De moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, combi oven/magnetron en vaatwasser.

Algemene informatie:
– de woning wordt gestoffeerd opgeleverd.
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Per 15 juli 2016 beschikbaar
– Voorbehoud gunning eigenaar.
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor onbepaalde tijd beschikbaar.
– Waarborgsom

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!