Wonen is gevoel. Het project ESPRESSO geeft dat gevoel de ruimte met comfortabele en praktisch ingerichte appartementen. In een omgeving die je alle mogelijkheden biedt. Een rustige straat aan de rand van het bruisende centrum en nabij het station en de uitvalswegen. Uitgebreid shoppen, gezellig terrasje pakken, een goed diner genieten, filmpje kijken, musea bezoeken, alle voorzieningen zijn volop aanwezig!

ESPRESSO wordt een kleinschalig appartementengebouw met in totaal 5 appartementen. Verdeeld over 4 bouwlagen met in de top een penthouse. Het gebouw is ontworpen met leef comfort als uitgangspunt. De appartementen zijn compact en praktisch van opzet en uiteraard voorzien van alle moderne voorzieningen, met een gebruiksoppervlak van circa 45 tot 79 m². Alle appartementen beschikken over een balkon, het penthouse zelfs over 2 terrassen. Er is een lift aanwezig, evenals gezamenlijke bergruimte en voor het penthouse een eigen berging. Op de begane grond is een studio / bedrijfsruimte van 30 m² gesitueerd die plaats biedt aan een kleine onderneming. De toegepaste bouwmaterialen onderstrepen het kwalitatieve karakter van ESPRESSO.

Appartement 2 P
Indeling: via de gezamenlijke entree komt u bij de gezamenlijke fietsenberging en lift.
Vervolgens komt aan op de eerste etage, ruime hal, voordeur woning, ruime lichte woonkamer met toegang tot het balkon, keuken van alle luxe en gemakken voorzien, moderne badkamer, ruime wasruimte en als laatste de riante slaapkamer over de gehele breedte van het appartement met drie ramen vanaf de grond t/m het plafond.

Algemene informatie:
– servicekosten incl. prive parkeerplaats
– de woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer) geheel geschilderd mei 2016.
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Per 1 juni beschikbaar (onder voorbehoud i.v.m. bouw werkzaamheden)
– Voorbehoud gunning eigenaar.
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor onbepaalde tijd beschikbaar.
– Waarborgsom

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De Lange Beekstraat heette aanvankelijk Beekstraat. Tot in de jaren zestig van de vorige eeuw kende Amersfoort een volledig tweede grachtengordel, die zijn water ontving van de beken die er in uitmonden en daarom ook wel de Beek werd genoemd. De korte en de Lange Beekstraat kwamen hierop eruit.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.