De compleet afgebouwde en super energiezuinige nieuwbouw appartementen van Uniq Wonen worden gebouwd aan de Leusderweg. Aan het stukje Leusderweg tussen de binnenstad en een van de authentiekste winkelstraten van Amersfoort. De Leusderweg is levendig en heeft een breed aanbod aan winkels, zowel voor de dagelijkse boodschappen als gerichte aankopen. Handig als je weinig tijd hebt, want alles zit op loopafstand. Bovendien ligt deze locatie aan de Leusderweg heel dichtbij het stadscentrum. Maar is ondanks de centrale ligging erg goed te bereiken via de Kersenbaan die nu gerealiseerd wordt, de snelwegen en vanaf de stadsring. Op loopafstand van het station, openbaar vervoer, midden in het centrum van de levendige stad Amersfoort.

Bouwnummer 8 bevindt zich op de tweede verdieping en is een ruim 2-kamerappartement. Het appartement heeft een groot lekker licht woongedeelte met een gescheiden keuken. Het woongedeelte geeft toegang tot het balkon (ca. 10m2) waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Aan de straatzijde zijn de appartementen daar waar nodig voorzien van geluidwerende ventilatievoorzieningen. Aan de slaapkamer zit nog een bergingsruimte dat mooi gebruikt kan worden om de wasmachine en droger neer te zetten. Maar het kan bijvoorbeeld ook als kledingkast ingericht worden. Wat handig is: alle wandcontactdozen worden standaard laag bij de grond aangebracht. Bovendien krijgen alle appartementen een videofoon-installatie, zodat je op afstand kunt zien voor wie je de deur open doet. Waar vind je nog zo’n compleet appartement op zo’n toplocatie?

Woningspecificaties
• Oppervlakte woning: 56 M²
• Verdieping 2
• Eigen berging op de begane grond
• Incl. parkeerplaats. Deze is volledig afgesloten en met een afstandsbediening toegankelijk
• De beglazing op de zuidzijde is voorzien van geluidswerend glas

Bovendien krijgen alle appartementen een videofoon-installatie, zodat je op afstand kunt zien voor wie je de deur open doet. Waar vind je nog zo’n compleet appartement op zo’n toplocatie?

Algemene informatie:
• Het appartement wordt deels gestoffeerd opgeleverd
• Exclusief de kosten voor gas, water, elektra e.d.
• Servicekosten: EUR € 75,– per maand ( kan nog worden van afgeweken ivm vaststellen VVE kosten)
• Per 15 juni 2016 beschikbaar onder voorbehoud van de bouwwerkzaamheden
• Geschikt voor een één- of tweepersoonshuishouden. Niet rokers en geen huisdieren hebben de voorkeur.
• Gunning eigenaar
• Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd beschikbaar
• Waarborgsom

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB. Leusderweg;
Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.