Deze verrassend ruime en sfeervolle hoekwoning met mooie topgevel ligt aan de voet van het populaire Bergkwartier en is gebouwd in 1928. Door de jaren heen is het huis op veel punten aangepakt en volledig gemoderniseerd met behoudt van de oude sfeer!
De woning ligt gunstig ten opzichte van alle denkbare voorzieningen: CS Amersfoort, winkels aan de Leusderweg, diverse scholen en de historische binnenstad. Ook bos en heide zijn in de buurt.

De indeling van de begane grond is als volgt: entree, hal met toegang tot de trapkast en het toilet. De ruime lichte woonkamer voorzien van houtenvloer, de openslaande deuren geven een prettig contact met de zonnige achtertuin. De uitgebouwde moderne keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

De zonnige tuin met achterom is ruim 12 meter diep en ligt op het zuidwesten en biedt veel privacy. Langs het huis is er ruimte voor parkeren op eigen terrein en tevens toegang tot de tuin.

Verdieping 1: overloop, met toegang naar drie kamers waarvan 1 hoofdslaapkamer, werk/slaapkamer voorzien van inbouwkasten en een riante waskamer. De hoofdslaapkamer heeft tevens toegang tot het dakterras waar je heerlijk kunt genieten van de avond zon. De badkamer is uitgerust met een douche, 2e vrij-hangend toilet en een wastafel.

Verdieping 2: is verrassend groot en voorzien van twee prima slaapkamers voor de kinderen.

Zoek je een sfeervolle, zeer goed onderhouden woning op een toplocatie aan de populaire Zuidkant van Amersfoort? Kom dan zeker kijken; we laten het je graag zien!

Algemene informatie:
– de woning wordt gestoffeerd opgeleverd.
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Per 1 augustus 2016 beschikbaar
– Voorbehoud gunning eigenaar middels ontmoeting.
– Huurperiode: 2 jaar
– Waarborgsom

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Kapelweg, de naam werd gekozen omdat deze ook al in het verleden in gebruik zou zijn geweest. In de bronnen is daarover echter niets te vinden. Niet uitgesloten is, dat de naam Kapelweg werd gebruikt omdat de weg in de richting van de (verdwenen) kerk van Oud-Leusden