Modern, leuk gelegen 2-kamer appartement met veel daglicht en circa 1,5 meter boven het straatniveau waardoor er geen inkijk is en een fraai uitzicht over de Columbusweg. De ligging is veilig achter een centrale deur met bellenbord en lift. Dit nette appartement heeft een balkon en een onderhoudsvriendelijk tuintje. Vrij parkeren zonder parkeervergunning voor de achterdeur en op loopafstand van het centrum en nabij de diverse uitvalswegen(o.a. A28).

De indeling; hal, inpandige berging met o.a. wasmachine aansluiting, c.v./combi ketel, slaapkamer, badkamer met o.a. toilet en douche hoek. Lichte woonkamer met open hoekkeuken met inbouw app.; vaatwasser, inductie kookplaat, combi magnetron oven, koelkast met vriesvak etc. Balkon met doorloop naar kleine tuin. Het recente bouwjaar (1999) staat borg voor maximale isolatie en dus energie zuinig, goed hang-en- sluitwerk en lage service kosten slechts €55,- per maand! Veilig wonen nabij het centrum in super geïsoleerd huis met lage servicekosten!

Algemene informatie:
– de woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder
– Per direct beschikbaar / in overleg
– Servicekosten gebruiker €55,- p/mnd
– vrij parkeren zonder vergunning voor de achterdeur
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, voor langere periode beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Christophorus Colombus, 1446-1506, Italiaans ontdekkingsreiziger in Spaanse dienst. Op zoek naar een nieuwe vaaroute naar Indië ontdekte hij in 1492 Amerika (1492).