Verscholen tussen het groen ligt, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg, dit prachtig verbouwde startersappartement op de eerste etage van een portiekflat. De speelse indeling maakt dit appartement tot een bijzonder woonobject.

De living is heerlijk licht en zonnig, met uitzicht over een plantsoen en bossage. Via de naastgelegen gang bereikt u de overgebleven slaapkamers, keuken, badkamer en toilet. Aan de keuken grenst het tweede balkon, dat kan de kookvreugde alleen maar versterken! Deze keuken is strak en modern uitgevoerd (bj 2016)

De Cort van den Lindenlaan ligt op de grens van Amersfoort in de buurt T.H. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een starters of alleenstaanden. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

– Woonoppervlak ca. 65 m2, inhoud 190 m3
– Vier kamer appartement
– Balkons aan voorzijde en achterzijde
– Berging op de begane grond, met eigen elektra voorziening
– Parkachtige en bosrijke omgeving
– Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

Bijzonderheden:
– Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer )
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen
– Huurtermijn: minimaal 12 maanden, voor langere termijn beschikbaar.
– Oplevering: 1 april 2018
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur incl. servicekosten
– Gunning eigenaar
– Vrij parkeren voor de deur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Pieter Willem Adriaan Cort van der Linden, 1846-1935; Nederlands jurist en politicus; 1869-1879 advocaat, 1881-1896 hoogleraar staathuishoudkunde in resp. Groningen en Amsterdam, 1897-1901 minister van Justitie, 1912-1913 lid van de Raad van State, minister-president en tevens minister van Binnenlandse Zaken 1913-1918.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.