Op een leuke locatie, in de groene wijk ’t Vliet, ligt deze goed onderhouden eengezinswoning met berging en tuin op het westen. De woning beschikt over een gezellige tuingerichte woonkamer, een nette keuken voorzien van inbouwapparatuur en op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer. Op korte afstand bevinden zich diverse voorzieningen zoals scholen, sportfaciliteiten en opstappunten ten behoeve van het openbaar vervoer.

De indeling is als volgt:

Entree, ruime hal met toiletgelegenheid, meterkast en trapopgang, gezellige tuingerichte woonkamer en toegang naar de zonnige achtertuin (west), keuken en voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasmachine, gasfornuis en een afzuigkap. De achtertuin beschikt over een houten tuinberging. De gehele woonkamer wordt wit geschilderd overgedragen.

1e verdieping: overloop met berkast, kast voor de wasmachine en c.v.-ketel.
De verdieping beschikt over drie slaapkamers, de ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning, twee slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en tweede toilet.

Algemene informatie:
– de woning wordt volledig gestoffeerd opgeleverd.
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder
– Per direct beschikbaar in overleg
– Voorbehoud gunning eigenaar.
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar.
– Waarborgsom

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.